08.05.2021
Nakon nešto  više od godinu dana priliku za natjecanje su dobili i mlađi natjecatelji (kadeti i mlađi kadeti).Tako je u subotu 15.05.2021. u Sisku održana 1. Hrvatska plivačka liga-juniori  u organizaciji plivačkog kluba Sisak Janaf. Na sisačkom bazenu je plivalo 100-tinjak plivačica i plivača iz Varaždina, Varaždinskih toplica, Zaboka, Čakovca, Koprivnice i Siska. Natjecanje se održalo u 50m bazenu, a Čakovečki plivački klub je predstavljalo 10 natjecatelja (LANA PINTARIĆ, TESSA ZUBER POLAK, MAJA CMREČNJAK, TENA HORVAT, MARIO BELIGA, EMIL GORIČANEC, DAVID KOLARIĆ, OLEG JEĐUT, MARTIN GOLUB i ANDRO RAPAIĆ).

07.05.2021
Članarine se uplaćuju putem računa ili opće uplatnice!
Svi članovi kluba dužni su plaćati članarinu do prestanka članstva, koje je regulirano ispisom iz kluba!
Članarina se uplaćuje do 15.tog u mjesecu za tekući mjesec!

pod opširnije možete vidjeti sve detaljnije informacije...


06.04.2021

I ove kalendarske godine Hrvatski plivački savez pratio je cjelokupan rad plivačkih klubova i prema posebnim kriterijima vodio rang listu uspješnosti klubova. Rang lista se vodi posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji, a vrednuju se nastupi na državnim prvenstvima, broj registriranih natjecatelja, nastupi u reprezentaciji, organizacija natjecanja ...


06.04.2021
Svake kalendarske godine Hrvatski plivački savez prati cjelokupan rad plivačkih klubova i prema posebnim kriterijima vodi rang listu uspješnosti klubova.

Plivačice su zauzele fantastično 12.mjesto dok su plivači na 22. mjestu od ukupno 50 klubova u Hrvatskoj!