24.07.2023
ODLIČNA SEZONA ČPK-a ZAKLJUČENA NASTUPOM NA KADETSKOM PRVENSTVU HRVATSKE
Članovi Čakovečkog plivačkog kluba nastupom na Kadetskom prvenstvu Hrvatske zaključili su odličnu sezonu. Kadetsko PH održalo se u Zagrebu 21. i 22. 7. 2023. na bazenima Svetice gdje su snage odmjerili najbolji kadetski plivači Hrvatske. U jakoj konkurenciji, ČPK je ostvario odlične rezultate i pokazao da postoji svijetla budućnost. Pod vodstvom trenera Luke Dodleka, mag. cin., boje ČPK-a u više disciplina branile su Hana Dolar, Tena Horvat i Tessa Zuber Polak, dok su Zoa Vinko i Nela Kovačić nastupale u štafetama. Hana Dolar nastupala je u disciplinama 100 i 200 metara prsno u kojima je značajno poboljšala osobna vremena, Tena Horvat je do odličnih rezultata doplivala u disciplinama 100 metara leptir i slobodno, dok je naša najuspješnija plivačica Tessa Zuber Polak bila u samom vrhu u svojim najjačim disciplinama 100 i 200 metara leđno i pritom otplivala osobne rekorde. Štafete Čakovečkog plivačkog kluba također su briljirale i zauzele odličana mjesta. Ovim natjecanjem zaključena je još jedna u nizu uspješnih sezona ČPK-a te se nadamo kako će svaka iduća biti još uspješnija.

Za članove ČPK-a sada slijedi zasluženi odmor sa svojim obiteljima, a također velika većina njih provest će i dio ljetnih praznika na klupskom ljetovanju u Crikvenici koje klub organizira već dugi niz godina u prvoj polovici kolovoza.

Iako je tek završena ova sezona, s nestrpljenjem očekujemo početak nove te ovim putem pozivamo djevojčice i dječake svih uzrasta da nam se u rujnu priključe u školi plivanja te u budućnosti postanu novi osvajači medalja na prvenstvima Hrvatske.

Rezultati:

100 leptir                            Tena Horvat – 22. mjesto

200 leđno                           Tessa Zuber Polak – 9. mjesto

100 slobodno                    Tessa Zuber Polak – 24. mjesto

                                               Tena Horvat – 41. mjesto

200 prsno                           Hana Dolar – 17. mjesto

100 leđno                           Tessa Zuber Polak – 8. mjesto

200 slobodno                    Tessa Zuber Polak – 19. mjesto

100 prsno                           Hana Dolar – 18. mjesto

ŠTAFETE

4 x 200 slobodno             7. mjesto (Dolar, Vinko, Horvat, Zuber Polak)

4 x 100 mješovito            7. mjesto (Zuber Polak, Dolar, Horvat, Kovačić)

4 x 100 slobodno             12. mjesto (Horvat, Kovačić, Dolar, Zuber Polak)

Fotografije uz članak:
Datoteke uz članak:
REZULTATI 1.DIO
515.12 kB
REZULTATI 2.DIO
506.24 kB
REZULTATI 3.DIO
528.52 kB