10.11.2018
10. mini GP "Sveti Krševan", Zadar

            U subotu i nedjelju 17. i 18. 11.2018., u Zadru je održan jubilarni 10. međunarodni miniGP miting „Sv. Krševan“. Na mitingu, u organizaciji PK Zadar, nastupilo je ukupno 495 plivača i plivačica iz 30 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Čakovečki plivački klub je predstavljalo 10 natjecatelja, 7 plivačica i 3 plivača.  

 

Na rasporedu je bilo ukupno 11 disciplina u 3 kategorije za plivače i plivačice. Za tri prvoplasirana natjecatelja u svakoj disciplini i kategoriji organizator je osigurao medalje i prigodne poklone.

 

            Plivači koji su predstavljali Čakovečki plivački klub su Sven Furdi, Borna Bičak, Matija Tropša, Anja Tušek, Haja Rapaić, Marta Horvat, Vida Kolarić, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković i Meri Furdi.

 

            U iznimno teškoj konkurenciji, plivači ČPK-a su ostvarili odlične rezultate. Najuspješniji je bio Matija Tropša koji je osvojio dvije brončane medalje u disciplinama 100m leptir i 200m leđno.

 

Osim osvojenih medalja, još su dva plivača ČPK-a isplivala limite za zimsko Kadetsko prvenstvo Hrvatske, Vida Kolarić u disciplini 200m leptir i Matija Tropša u istoj disciplini.

 

Plivači su nastupili pod vodstvom trenera Leonarda Novaka,mag.cin.

Fotografije uz članak: