21.01.2018
8. Pokal Zdravilišča Radenci


Natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba su u nedjelju, 21.01.2018.,  nastupili na međunarodnom plivačkom natjecanju 7. Pokal Zdravilišča Radenci, održanog u Radencima u Sloveniji. Na natjecanju je nastupio ukupno 181 plivač i plivačica iz 15 klubova iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Natjecatelji su bili podijeljeni u 5 muških i 5 ženskih kategorija.

 

Čakovečki plivački klub predstavljalo je 19 natjecatelja, 8 plivačica i 11 plivača. To su Antonio Šantek, Tin Furdi, Adam Šinjori, Vinko Stunković, Sven Furdi, Borna Bičak, Matija Tropša, Tin Janči, Filip Cvjetićanin, Dominik Dukić, Roko Radek, Kaja Sabol, Dora Horvat, Sara Puklavec, Meri Furdi, Marta Horvat, Vida Kolarić, Jessica Elena Novak i Haja Rapaić.

 

            Najuspješniji među njima su bili Kaja Sabol, Sara Puklavec, Meri Furdi, Tin Furdi, Matija Tropša i Borna Bičak, koji su osvojili medalje u sve četiri isplivane discipline. Uz medalje, Kaja Sabol i Tin Furdi su osvojili i prigodne nagrade za postignut najbolji rezultat prema FINA bodovima. Kaja Sabol je zauzela 1., a Tin Furdi 3. mjesto.

           

Nastupili su pod vodstvom trenera Gorana Kolarića, prof.

 

            Osvajači medalja su:

 

-          Kaja Sabol je osvojila 4 zlatne medalje

-          Meri Furdi  je osvojila 3 zlatne medalje i 1 srebrnu

-          Sara Puklavec je osvojila 2 zlatne medalje, 1 srebrnu i 1 brončanu

-          Matija Tropša je osvojio 3 zlatne medalje i 1 srebrnu

-          Tin Furdi je osvojio 1 zlatnu medalju, 2 srebrne i 1 brončanu

-          Borna Bičak je osvojio 1 zlatnu medalju, 1 srebrnu i 2 brončane

-          Marta Horvat je osvojila 2 srebrne i 1 brončanu

-          Antonio Šantek je osvojio 1 zlatnu medalju, 1 srebrnu i 1 brončanu

-          Adam Šinjori je osvojio 2 zlatne medalje

-          Sven Furdi je osvojio 1 srebrnu medalju i 1 brončanu

-          Vida Kolarić, Dora Horvat, Jessica Elena Novak, Filip Cvjetićann i Dominik Dukić su osvojili svaki po jednu brončanu medalju

 

Osim pojedinačnih medalja, plivači ČPK – a su osvojili 1., a plivačice 2. mjesto u štafeti 4x50m slobodno. Plivači su plivali u sastavu Antonio Šantek, Tin Furdi, Vinko Stunković i Adam Šinjori, a plivačice Vida Kolarić, Marta Horvat, Meri Furdi i Sara Puklavec.

Fotografije uz članak:
Datoteke uz članak:
Rezultati
943.29 kB