09.12.2017
7. međunarodni mini GP plivački miting "Sveti Nikola"

U subotu, 9.12.2017., u Varaždinu je održano mini Grand Prix miting 7. „Sveti Nikola“ u organizaciji plivačkog kluba Barok. Natjecanje je okupilo 395 plivača i plivačica iz 20 klubova iz Hrvatske, 1 kluba iz Slovenije i 1 kluba iz Bosne i Hercegovine.

 

Čakovečki plivački klub nastupio je sa 15 natjecatelja, 7 plivačica i 8 plivača. Na rasporedu je bilo ukupno 11 pojedinačnih disciplina u 2 kategorije za kadete i 2 za mlađe kadete. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline su nagrađeni medaljama i prigodnim poklonima.

 

Čakovečki plivački klub predstavljali su Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Anja Tušek, Marta Horvat, Jessica Elena Novak, Meri Furdi, Sara Puklavec, Fran Kovačec, Sven Furdi, Borna Bičak, Gašpar Bodulica, Matija Tropša, Dominik Dukić, Luka Bašek i Tin Janči.

 

Najuspješnije, među plivačima Čakovečkog plivačkog kluba, u kadetskoj konkurenciji su bile Gloria Požgaj i Hannah Ereiz, dok su među mlađim kadetima najbolji bili Dominik Dukić i Sara Puklavec.  Gloria Požgaj i Hannah Ereiz su svaka osvojile 3 medalje, Gloria po jednu svakog sjaja, a Hannah dvije zlatne i jednu brončanu. Dominik Dukić je osvojio 2 medalje, jednu zlatnu i jednu srebrnu, dok je Sara Puklavec osvojila jednu zlatnu medalju.

 

Natjecatelje su nastupili pod vodstvom trenera Leonarda Novaka, mag.cin.
Fotografije uz članak: